Immer perfekte Größe – Lieferung innerhalb von 5 Tagen – Kostenloser Standardversand

Ihr Warenkorb

Ihr Warenkorb ist derzeit leer.

Schauen Sie sich unsere meistverkauften Pakete an!

Zacht camper beddengoed voor elk bed

Camper beddengoed

Gaat u een avontuurlijke, actieve camperreis maken? Daarvoor is een goede nachtrust cruciaal. Zo’n goede nachtrust ervaart u met ons zachte camper beddengoed. Dit luxe beddengoed van 100% katoen is perfect voor al uw camper- of caravanreizen.

Gemakkelijk retourneren

Niet tevreden? Geen probleem. Ons retourproces verloopt snel en moeiteloos, zodat u met een gerust hart kunt winkelen.

Directe bezorging

Snel en betrouwbaar! Kies zelf uw voorkeursvervoerder. Of haal je bestelling op bij een servicepunt.

Hoogwaardig en duurzaam

Ontdek de hoge kwaliteit bedlinnen van Walra. Met Oeko-tex - Standard 100, Amfori en Better Cotton certificeringen.

Beddengoed voor campers dat makkelijk is in gebruik én comfortabel

Het perfecte beddengoed voor uw camper of caravan is makkelijk op te maken en comfortabel. Ons beddengoedassortiment voor campers en caravans biedt u dat. Het assortiment bestaat uit eenpersoons-, tweepersoons- en driedelig beddengoed. Elk model heeft een multi-fit ontwerp, waardoor ze allemaal om verschillende bedmaten- en typen passen. Of u nu een Frans bed, hefbed of queensize bed heeft: door de elastische rand rondom het camper beddengoed is het makkelijk te bevestigen. 

Over kou of warmte hoeft u zich ook geen zorgen te maken: ons beddengoed voor campers en caravans is ademend, maar ook isolerend. U zult het nooit te koud of te warm hebben met het beddengoed van Travel Textiles

Veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit: dat biedt ons beddengoed voor campers en caravans

Ons camper beddengoed is niet alleen makkelijk en comfortabel. Bij Travel Textiles waarborgen we ook uw veiligheid en comfort door onze duurzame manier van produceren. Dat wij milieubewust zijn, laten wij zien met onze behaalde certificeringen. Bijvoorbeeld de Oeko-tex-certificering, waarmee wij aantonen dat wij het beddengoed voor onze campers en caravans niet produceren met gevaarlijke, niet-duurzame chemicaliën.   

Daarbij is al ons beddengoed gemaakt van 100% gekamd katoen. Bij deze soort katoen zijn de kortere vezels verwijderd. Dat maakt de stof zachter. Voor een goede nachtrust met producten van de beste kwaliteit moet u bij Travel Textiles zijn. 

Vragen over uw camper beddengoed?

Heeft u nog vragen over ons beddengoed voor campers en caravans? Wij beantwoorden ze graag. U neemt contact met ons opvia dit telefoonnummer: +31(40)29 123 25 of dit e-mailadres: mail@esdh.nl. U kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Shop onze bestsellers van premium katoen voor ultieme luxe